Markus Medison otišao iz Boltona, razmišlja o napuštanju fudbala

0
74
markus medison
Photo: bwfc.co.uk

Razlog loših partija u Vonderersima ima kompleksnu pozadinu.

Markus Medison je stigao u Bolton u januaru na pozajmicu do kraja sezone. Očekivalo se da će biti veliko pojačanje, s obzirom da je ranijih godina bio jedan od najboljih igrača u Ligi 1, čak je prošle sezone drugi deo proveo u Halu u Čempionšipu.

Ipak, od dolaska u Bolton odigrao je 10 utakmica, na četiri je bio starter, i ostavio je veoma loš utisak. Delovao je jezivo loše. Njegov govor tela, kretanje, želja… sve je ukazivalo da je potpuno odsutan i nezainteresovan.

Juče je objavljeno da je njegova pozajmica prekinuta i da napušta Bolton, ali neće se vratiti u matični klub Čarlton, već će napraviti pauzu od fudbala. Markus Medison je priznao da nije siguran da li više želi da igra fudbal, jer, kako kaže “maltretiranje, pritisak i monotonija su ga ubili i da ga je fudbalska industrija slomila”.

 27-godišnjak je u nedelju imao otvoren razgovor sa menadžerom Ianom Evatom i dogovorili su se da prekinu saradnju.

Medison je u emotivnoj objavi na Instagramu napisao da se vraća kući i da će razmisliti da li želi još uvek da igra fudbal, jer mu on više ne pruža nikakav užitak.

Medison je bio član Piterbora od 2014. do januara 2020. godine. Tada je prošao na pozajmicu u Hal, a kada se vratio sa pozajmice napustio je Poš i pojačao Čarlton, koji ga je u januaru pozajmio Boltonu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here