“Mančester Siti je upropastio moj brak” – ispovest bivše supruge zvezde “Građana”

0
4768
Foto: www.mancity.com

Rita Johal, pevačica i bivša supruga Rijada Mareza, tvrdi kako je prelazak njenog tadašnjeg muža na Etihad upropastio njen brak i okrenuo život za 180 stepeni.

Nakon što je potpisao za Siti, ništa više nije bilo isto – izjavila je Rita.

LESTER – MANČESTER SITI GG (1.82)

Ona kaže da je Alžirac, koji trenutno zarađuje oko 160.000 funti nedeljno, doživeo transformaciju od momka koji je bio na ivici potpunog siromaštva do nadobudnog i umišljenog čoveka, nakon što je napustio Lester i uputio se u grad Mančester. Takođe, dodala je i kako Kejt Kejn, žena Totenhemovog superstara Harija Kejna, može da odahne što je njegov transfer u Siti propao, jer bi to, po njenim rečima, u potpunosti promenilo njihove odnose.

Dvadesetosmogodišnjakinja je imala šta da kaže za engleske medije: – Ne mogu da komentarišem tuđe živote, ali prelazak tamo je promenio mog muža. Kejnova žena je verovatno uspela da pronađe srećan izlaz iz ove situacije, a ostali bi morali da se pripaze. Rijad je dopustio da mu slava “udari u glavu”. Zaokrenuo se u potpunosti i nije više bio isti čovek kojeg sam upoznala. Ali, karijera svakog fudbalera je “kratkog veka”. Oni moraju da ostanu na zemlji uprkos uspehu i budu verni ljudima kojima je stalo do njih, čak i ako pređu u neki veći klub, jer kada sve ovo bude gotovo, tada će shvatiti ko su oni zapravo – oštro je prokomentarisala.

Rita je takođe otkrila kako je, po upoznavanju Mareza 2014. godine, on bio još uvek nepoznat široj javnosti, ali se ona zaljubila i čak promenila veru zbog Rijada, prestala da konzumira i prihvatila miran život pored zvezde u usponu. Ubrzo, ta 2018. godina i promena sredine ka severu, uticale su na to da se Rijad potpuno ohladi od Rite.

Foto: www.mancity.com

Rijad kojeg sam ja upoznala je sušta suprotnost ovoga što je on postao danas. Neprestano je na žurkama, ponaša se jako čudno. Ne mrzim ga, to je suviše gruba reč, ali sam šokirana i tužna zbog onoga što je uradio.
Iz čista mira me je ostavio, a izgovor je pronašao u pritisku koji mu je klub “stavio na pleća”. Sada provodi vreme besposličareći po odmorima, bez ikakvih briga na svetu
– nastavila je Rita.

Prema njenim navodima, Marez je bio šarmantan i brinuo se o njoj, činio je da se oseća posebnom. Par je ubrzo postao nerazdvojan i već nakon četiri meseca je došlo do braka. Samo godinu dana kasnije, dobili su ćerku Inaju, a 2016. je na svet došla i Ajla.

Želeo je da neprestano širimo porodicu, iako sam se ja pribojavala toga. Tada smo bili samo mladi par koji je uživao sa dve prelepe devojčice.”

Jula 2018. godine se dogodila ta prekretnica, kada je Alžirac potpisao petogodišnji ugovor sa “Građanima”. Od tog momenta, brižni i stari Rijad je nestao.

Jednostavno je počeo da me ignoriše, počela sam da uviđam strašne promene u njegovom ponašanju. On bi za sve samo okrivio pritisak kluba i tu je kraj svake priče. Istina je bila da sam mu dosadila, njegovi fanovi su me vređali i napadali na društvenim mrežama. Molila sam ga da se vrati kući, ali on je to glatko odbio, pod istim izgovorom kao i uvek – pritisak. Dugo nisam želela da pričam o ovome, ali jednostavno je jače od mene. Jednom prilikom sam čak i bila optužena za varanje i cela javnost se ponovo obrušila na mene.

Prošlog februara, Rijad Marez je počeo da se “zabavlja” sa Tejlor Vord, ćerkom poznatog bračnog para koji glumi u jednoj od britanskih serija. Ubrzo se Tejlor preselila kod fudbalera, a u junu ju je kapiten Alžira zaprosio prstenom vrednim 400.000 funti.

Za celokupnu situaciju, Rita je saznala preko instagrama i poželela puno sreće u nastavku života Sitijevom krilu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here