Malo dobrih i malo loših vesti za Klopa

0
700
Foto: www.liverpoolfc.com

Liverpul sa velikim nestrpljenjem očekuje povratak Trenta Aleksander Arnolda. Desni bek je propustio prethodne dve utakmice “redsa” nakon što je zadobio povredu na utakmici sa Brentfordom.

Tokom njegovog odsustva Liverpul nije imao problema na utakmici sa Portom koju su dobili rezultatom 5-1, ipak njegov izostanak je bio mnogo primentiji na utakmici sa Sitijem koja je završena bez pobednika iako je Liverpul dva puta vodio.

VOTFORD – LIVERPUL GG (1.88)

Međutim, navijače sa Enfilda može da raduje vest da se Englez oporavio i da će biti na raspolaganju Klopu na utakmici sa Votfordom. Da tu ne bude kraj dobrim vesti, pobrinuo se i Tijago. Španac je povređen još od utakmice sa Kristal Palasom ali se očekuje da konkuriše za ovo kolo.

Nije 100 posto jasno kada bi Tijago mogao da se vrati. Problem je u mišiću, tako da očekujemo ga nakon reprezentativne pauze. Pre toga bi verovatno bilo nemoguće. Videćemo – bio je Klopov odgovor pre dve nedelje na pitanje vezano za Tijaga Alkantaru. Deluje da je Nemac bio u pravu.

Osim na Harvija Eliota, koji je teže povređen, Liverpul neće moći da računa ni na Alisona kao ni na Fabinja. Brazilci će nakon obaveza u nacionalnom timu morati u karantin koji će ih takođe isključiti i iz utakmice sa Atletiko Madridom u okviru Lige šampiona.

Dodatna glavobolja za Klopa, mogla bi biti povreda Žote. Portugalac nije trenirao sa svojim nacionalnim timom i poslat je ranije nazad u klub. Ipak, još uvek nije poznato da li je povređen i koja je težina povrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here