Luka Jović i Premijer liga – pokušaj broj ko zna koji, da li konačno sve prerasta u realnost?

0
588
Foto: www.arsenal.com

Ponovo su se pojavile informacije da bi srpski napadač, Luka Jović, svoju karijeru mogao da nastavi u Engleskoj. Sada se najviše spominje Arsenal, a pojedini izvori tvrde i da se Jirgen Klop interesuje za Jovića i njegove usluge. Da li je konačno vreme da stigne konkretna ponuda na Ostrvo?

“Tobdžije” su definitivno u potrazi za zamenom koja će nadoknaditi rastanak sa Lakazetom, a izgleda da će novog napadača potražiti u španskoj prestonici – preciznije, u Realu iz Madrida. Poslednje što su preneli engleski mediji jeste da su čelnici Arsenala ušli u početni razgovor sa “kraljevskim klubom”, te da bi Srbin mogao na Emirate vrlo brzo, u pitanju bi najverovatnije bila pozajmica. Lakazet je ušao u poslednju godinu ugovora i postoji velika mogućnost da ga klub proda na zimu, kako bi izvukao makar neki novac za Francuza.

Foto: www.realmadrid.com

Ono što bi mogao biti problem ovde jeste novac, naravno, spominje se da Real želi oko 25 miliona evra, dok Arsenal navodno nudi najviše 20, ali za sada su to još uvek samo nagađanja. Faktor koji svakako ide u prilog Arsenalu jeste to što se Luka Jović nije naigrao fudbala na Bernabeu – za svojih 26 nastupa je postigao samo dva pogotka. Takođe, španski mediji podsećaju da ova dva kluba imaju istoriju izuzetno kvalitetnih i uspešnih saradnja, a poslednja je ocrtana u vidu Martina Odegara.

LIVERPUL – ATLETIKO MADRID 1 (1.70)

Kao šlag na tortu, pojavilo se i ime Liverpula, koji je i ranije bio povezivan sa srpskim napadačem, ali za sada nema konkretnih informacija koje bi prevagnule situaciju na stranu “Redsa”, te se nekako nameće da bismo mogli ubrzo da vidimo saradnju na relaciji Jović-Arteta. Ostaje nam da pratimo situaciju i čekamo epilog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here