Luda alžriska glava – Da li je ovo trenutak gde je Marez prelomio?

0
1048
foto: twitter/@ManCity

Kako navode pojedini mediji u Engleskoj, Rijadu Marezu će ovo biti poslednji sezona sa Mančester Sitijem. Navodi se kako je Alžirac danas obavestio klub da planira da napusti Etihad na kraju sezone.

Siti je planirao da produži ugovor sa igračem koji trenutno važi do leta 2023. godine ali očigledno da do toga neće doći.Marez je u Mančester stigao 2018. godine nakon što je pre toga proveo četiri i po sezone u Lesteru sa kojim je osvojio Premijer ligu u čuvenoj sezoni 2015/16.

ANORTOZIS – PARTIZAN ki 2 (2,15)

Nakon dolaska na Etihad, Rijad je nastavio da osvaja trofeje. Sa “građanima” je osvojio još dve titule Premije lige, FA kup, tri Liga kupa i Komjuniti Šild.

Imao je Alžirac neke sjajne momente na Etihadu ali nikako nije uspevao da pronađe konstantnost. Pep je trener koji često voli da rotira igrače i to Marezu definitivno ne prija jer želi da igra što češće.

Prelomni trenutak za Marezovu odluku dogodio se možda upravo sinoć na utakmici sa Lajpcigom. Iako su “građani” slavili sa 6-3, Gvardiola je bio vidno nezadovoljan igrom svoje ekipe. Upravo to nezadovoljstvo na svojoj koži osetili su Marez i Griliš. Engleski reprezentativac je to shvatio kao pozitivnu kritiku, što je verovatno i bio slučaj. Alžirac sa druge strane očigledno nije to razumeo na isti način.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here