Lo Selsa i Romera očekuje kazna

0
76649
Foto: Twitter/@SpursOfficial

Đovani Lo Selso i Kristijan Romero bili su akteri sporne utakmice koju je njihova reprezentacija trebalo da odigra u nedelju protiv Brazila, a iz tabora Totenhema upravo stiže informacija da će pomenuti dvojac biti novčano kažnjen i sankcionisan zbog štete koju su naneli klubu prikrivanjem informacija prilikom ulaska na teritoriju južnoameričkog kontinenta.

Igrači će trenirati u Hrvatskoj kako bi izbegli potencijalni karantin, te će iz te države kasnije leteti za Englesku, nakon čega će se priključili svojim saigračima. Da pojasnimo – ukoliko dolazite u Veliku Britaniju iz neke od zemalja koje su joj na “crvenoj” listi, poput gotovo svih u Južnoj Americi, po povratku vas očekuje desetodnevni karantin u hotelu vlade države, ali ukoliko taj period presečete tako što odete u neku od zemalja sa “zelene” liste i tako provede određen period, dozvoljeno vam je da se slobodno vratite u zemlju, bez potrebe za samoizolacijom.

IRSKA – SRBIJA 2 (2.10)

Ukoliko sve prođe kako je isplanirano, igrači će (uključujući ovde i Buendiu, odnosno Martineza) propustiti samo jedno kolo Premijer lige. Let u Hrvatsku je organizovan po dogovoru sa nacionalnim timom, bez posredstva kluba.

Argentinu očekuje još kvalifikacionih susreta tokom oktobra i novembra, te će biti izuzetno zanimljivo videti kako će se izaći na kraj sa ovim problemom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here