Liverpul želi još jedno pojačanje – meta Brajtonov veznjak

0
712
Foto: Twitter/@LFC

Krenuo je Liverpul u, verovatno, poslednju akciju ovog leta. Meta ekipe Jirgena Klopa je vezni igrač Brajtona Iv Bisuma.

Dvadesetčetvorogodišnjak je ovog leta već dovođen u vezu sa Junajtedom i Arsenalo, ali zvanična ponudan nije stigla na Amex Stadion. Jirgen Klop bi želeo da sa Bisumom ojača vezni red nakon odlaska Đinija Vajnalduma u Pari Sen Žermen.

Ono što može da predstavlja problem jeste cena. Brajton želi 40 miliona funti. Možda zvuči malo u odnosu na današnje transfere, ali Liverpul nije ekipa koja se olako razbacuje novcem.

LIVERPUL – ČELSI ki X (3.35)

Još veći problem je činjenica da Brajton uopšten nije u poziciji da mora da proda svog veznog igrača. Nakon prodaje Bena Vajta za 50 miliona funti, klub sa juga Engleske sasvim dobro stoji sa finansijama.

Iv je u Brajton došao 2018. godine iz Lila i od tada je postao jedan od najbitnijih igrača u ekipi Grema Potera.

Upravo trener Brajtona je govorio pre nekoliko dana kako je Bisuma srećan u klubu i nema razloga za prodaju.

On uživa u fudbalu. Pokazao je sve svoje kvalitete u ova uvodna dva kola. Bio je fantatičan. Ne možemo da kontrolišemo šta pričaju ljudi, to su sve samo glasine. On je srećan sa nama i nastavićemo da radimo sa njim – rekao je Poter.

Ukoliko Liverpul stvarno želi da dovede Bisumu, vreme im nije saradnik. Nije još puno ostalo do kraja prelaznog roka, te će pregovori morati da budu kratki. Što se Brajtona tiče, stvar je očigledna. 40 miliona, uzmi ili ostavi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here