Lek za Junajtedove glavobolje se nalazi u Parizu?

0
602

Već je dobro poznato koliko problema ima ekipa Ole Gunar Solskjera kada je u pitanju vezni red, odnosno pozicije koje pokrivaju Fred, Mektominej i ponekad Matić. Ipak, sve bi to moglo da se promeni već u januaru kada “crveni đavoli” imaju u planu da se pojačaju.

To pojačanje se trenutno nalazi u Parizu, odnosno Pari Sen Žermenu. U pitanju je Idrisa Gej. Ovaj igrač već ima iskustva igranja u Engleskoj gde je nastupao prvo za Aston Vilu a zatim i za Everton. Navodi se kako je Junajted bio prinuđen da se okrene ka Senegalcu jer su uvideli da je dovođenje Deklana Rajsa trenutno nemoguće za njih.

MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI GG&3+ (2.03)

Ipak, tridesetdvogodišnji fudbaler može biti samo kratkoročna opcija za tim sa Old Traforda. Razlog su upravo njegove godine. Međutim Oleu i upravi očigledno to ne smeta jer žele što pre da zakrpe vezni red i iskorene česte greške “Mek-Fred” tandema.

Zanimljivo je i to da Junajted sem pozicije centralnog veznog za prioritet ima i dovođenje nekoga na poziciji klasične “devetke”. Uprkos tome što tu poziciju mogu da pokriju Kavani, Ronaldo, Rašford pa čak i Grinvud, očigledno žele dodatno da pojačanju tu poziciju.

Uprkos velikoj želji da se dovede Idrisa Gej, pitanje je da li će PSŽ hteti da pusti jednog od ključnih igrača iz svoje startne postave. Stoga Junajted kao rezerven opcije prati Iva Bisumu i Rubena Neveša. Šta mislite, ko je najbolje rešenje za vezni red “crvenih đavola”?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here