Legenda Liverpula uporedila Luisa Suareza i Mohameda Salaha

0
459
Foto: www.premierleague.com

Nekadašnji napadač “Redsa”, Majkl Oven, dao je svoj komentar na temu koja ovih dana konstantno kruži internetom – ko je najbolji napadač kojeg je Liverpul imao u “modernoj” eri?

U centru pažnje svakako je Mohamed Salah, koji nastavlja da u kontinuitetu pruža izvanredne partije u klubu. Egipćanina su upoređivali sa brojnim velikim imenima koja su u dugačkoj i bogatoj istoriji igrala za Liverpul, a najaktuelnije ime o kojem se
trenutno spekuliše je Luis Suarez. Ko je bio uticajniji od ove dvojice?

TOTENHEM – MURA 1&D3+ (1.75)

Sezona koju je Luis Suarez imao pod Brendanom Rodžersom, ta čuvena 2013/14, kada je postigao 31 gol i upisao 17 asistencija, verovatno je jedna od najboljih u istoriji kluba. Nikada nisam video ništa slično u životu, bio je neverovatan. On je radio sve, bio je čovek odluke uvek. Igrao sam sa igračima koji su osvojili PL i po pet ili šest puta, ali to ne znači da mogu da se uporede sa Suarezom ili Džerardom. Salah već četiri godine radi odlične stvari i igra na vrhunskom nivou, ali ukoliko bismo uzeli da uporedimo samo jednu sezonu koja odskače, definitivno je ta Suarezova veća od sve četiri Salahove, nema prostora za poređenje uopšte – izjavio je Majkl Oven.

Rio Ferdinand se nije usaglasio sa svojim nekadašnjim kolegom iz reprezentacije, a kakav je vaš stav o ovoj temi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here