Ko će biti trener Njuke? Razna imena su na listi, ali jedno bi podiglo PL na najviši stepenik!

0
3736
Foto: www.nufc.co.uk

Svedoci smo svojevrsnog “preporoda” i finansijskog skoka, ako je skok uopšte dovoljno dobra reč, Njukasl Junajteda koji se dogodio pre samo dva dana, kada su imućni ljudi “iz senke” uzeli stvari pod svoje i postavili temelje za neku novu fudbalsku priču na Ostrvu. Kakav je njihov dalji plan, ko će biti kapetan tog broda?

Odmah je počelo da se spekuliše o potencijalnim imenima koja bi mogla da naslede Stiva Brusa na klupi Njukasla, s obzirom na to da su navijači oštro izrazili svoj stav da žele neko novo ime na Sent Džejms Parku, a trenutno su u fokusu Stiven Džerard i Paulo Fonseka. Njih dvojica su glavni favoriti za mesto šefa stručnog štaba u klubu. Portugalac, rođen u Mozambiku, odlično je dejstvovao u Šahtjoru, a potom i Romi, da bi ovo leto bio već viđen na klupi Totenhema, ali su se stvari promenile u poslednjim momentima.

Sa druge strane, popularni “Stivi Dži” radi odličan posao u Rendžersu i već dugo se priča o tome kako je spreman za sledeći stepenik i korak više, što bi upravo moglo da se dogodi ukoliko preuzme “Svrake”.

Foto: www.rangers.co.uk

Ipak, najzvučnije ime koje se pojavilo jeste – Zinedin Zidan! Legenda Real Madrida slobodna je na tržištu, čeka pravu ponudu, spekulisalo se da će odmoriti do kraja SP 2022, a onda bi Zidan zamenio Didijea Dešana. Međutim, ponuda Njukasla bi mogla da ga natera da se predomisli, pišu engleski mediji. Zidan bi imao gotovo neograničen budžet, slobodu u kreiranju novog projekta, što je želja svakog trenera.

IPSVIČ – ŠRUZBERI 1 (1.85)

Spominju se tu i Edi Hau, Brendan Rodžers i Grejam Poter, čak i Antonio Konte, tako da će biti vrlo interesantno ispratiti ko će biti novi trener Njuke. Ko se vama čini kao najbolja opcija?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here