Kris Vajlder se vraća u Čempionšip!?

0
2158
kris vajlder
Photo: Twitter/SheffieldUnited

Kris Vajlder je već nekoliko meseci bez posla, od kako se razišao sa Šefild Junajtedom mesec dana pred kraj prošle sezone. On i klub se sporazumno raskinuli ugovor kada je već bilo evidentno da “oštrice” neće opstati u Premijer ligi. Ipak, Vajldera bi smo ponovo mogli da gledamo kraj aut linije, sada u Čempionšipu

Brojni mediji su preneli da je Vajlder prvi kandidat da nasledni Markusa Šopa na klupi Barnslija! Osim njega, na Barnslijevoj listi kandidata su i Mik Mekarti kao i Aleks Nil.

BARNSLI – DERBI KAUNTI GG (2.00)

Austrijanac, Šop je smenjen nakon 15 utakmica gde je uspeo da osvoji svega osam bodova i ekipa sa Oukvela se trenutno nalazi na 23. mestu na tabeli.

Vajlder se čini kao idealan čovek za posao jer zna kako se podiže ekipa. Upravo je to i uradio sa Šefild Junajtedom. Na Bramal Lejn je stigao 2016. godine i samo tri godine nakon toga je igrao Premijer ligu sa “oštricama”. Pod njegovim vođstvom Šefild se u svojoj prvoj sezoni čak i borio za izlaz u evropska takmičenja ali je na kraju ipak završio na devetom mestu. Ako neko može da obezbedi “great escape” ekipi sa Oukvela, nema sumnje da je to ovaj čovek.

Barnsli svoju narednu utakmicu igra večeras gde će biti domaćini Derbi Kauntiju koji je na poslednjem mestu Čempionšipa, odmah iza svog današnjeg protivnika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here