Korona “pokosila” Barton i Stokport

0
707
pireli stadion
Foto: Twitter/@burtonalbionfc

Odlaganja, odlaganja i samo odlaganja.

Od starta nove sezone skoro da nije prošlo nijedno kolo u ligama ispod Čempionšipa da su sve utakmice odigrane. U svakom bar po neka odložena je zbog korona virusa.


Crewe – Peterborough GG3+ – Ovo dolazi u prvom poluvremenu


U vikendu pred nema nekoliko timova ima problem sa zaraženim fudbalerima i jednostavno su morali da odlože svoje utakmice.

Petoligaš Vejmut još ranije je odložio svoje naredne dve utakmice, pa tako neće igrati ovog vikenda protiv Reksama. Drugi petoligaš koji ima probleme sa COVID-om je Stokport Kaunti. Posle utakmice sa Ročdejlom u FA kupu Stokport je imao nekoliko pozitivnih rezultata i naredne dve utakmice sa Dag & Red-om i Istlijem su odložene.

U Ligi 1 AFC Vimbldon je bio primoran da odloži utakmicu sa Viganom, a prema poslednjim pisanjima i meč između Hala i Bartona je pod velikim znakom pitanja. U Bartonu je otkriveno nekoliko pozitivnih testova i velika je šansa da će se subotnja utakmica odložiti.

U šestim ligama od ranije je, takođe, nekoliko mečeva odloženo, dok jedino u Ligi 2 za sada nema naznaka da će biti odlaganja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here