Konteu dosadila pitanja novinara

0
54
Foto: Twitter/@Azzurri_En

Trener Totenhema, Antonio Konte, nedavno je u izjavi za medije rekao kako mu je dosadilo da neprestano odgovara na pitanja koja se tiču potrebnog napretka koji njegova ekipa mora da ostvari, kako bi bila konkurentna najboljim timovima u ligi.

Previše pričam jer naprosto moram da budem dostupan novinarima. Neprestano ponavljanje iste teme i situacije je, iskreno, pomalo sam umoran, dosadilo je – rekao je Italijan.

Stručni konsultanti na prestižnoj televiziji “Sky Sports” komentarisali su novac koji je Antonio izdvajao za pojačanja prilikom boravka u Juventusu, Interu, odnosno Čelsiju. Ukoliko posmatramo isključivo cifre, najviše je potrošeno dok je iskusni stručnjak bio na klupi Intera, približno oko 150 miliona funti. Ruku na srce, kada je dobio potrebnu “radnu snagu” i sve što je želeo, titula prvaka je ubrzo stigla na Đuzepe Meacu. Opšte je poznato da u fudbalskom svetu vlada mišljenje da je Konte odličan trener za tzv. “instant rezultat”, ali da će njegov način na koji komunicira sa igračima i vodi ekipu verovatno dovesti do raskola u svlačionici. Barem je tako do sada bilo.

VEST HEM – LIDS 1 (1.69)

Za nijansu manje novca je potrošeno tokom mandata Italijana u Čelsiju. Doduše, i tu je šampionska titula bila prisutna, ali je stanje koje je zadesilo Konteovog sledbenika bilo poprilično haotično na Stamford Bridžu. Ključno pitanje glasi, da li Totenhem može da se osloni na budućnost sa Antoniom? Ili u njemu vidi samo čoveka koji će kroz sezonu ili dve izvući maksimum iz ekipe, osvojiti (pod moranjem) neki trofej, a zatim iza sebe ostaviti potpuni haos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here