Konteova najveća muka je Hari Kejn!

0
713
Foto: Twitter/@SpursOfficial

Italijanski stručnjak na klupi Totenhema, Antonio Konte, još uvek se privikava na PL i “Pevce”, a samo nekoliko sati će njegov tim odmeriti snage sa četom Marsela Bijelse.

U susret toj utakmici, Konte je dao zanimljivu izjavu u kojoj je spomenuo Harija Kejna i borbu koju vodi kako bi zadržao desetku Sparsa u klubu.

– Iako niste trener, možete vrlo dobro da poznajete pojedine igrače. Ali samo ukoliko ste baš bliski možete da spoznate pravi talenat koji poseduju. Hari me poznaje, kao i moju trenersku istoriju. Ne volim da započinjem posao tamo gde ne vidim jasan konačni cilj. Ovde postoji snažna namera da se napravi nešto veliko i Kejn to zna. Ne bih nikada došao u klub da ne postoji jasna ambicija, verujem svim mojim igračima. Jasno mi je on (Kejn) želi da osvaja trofeje u kontinuitetu, mislim da može i da nam mnogo doprinese u toj nameri, s obzirom da se radi o igraču vrhunske klase. Fenomenalan je igrač sa ogromnim talentom, za ovo malo dana što smo zajedno radili jasno mi je da je dovoljno da samo jednom kažem šta želim trenutno od njega. Pametan je igrač i veoma brzo kapira stvari. Sada je na meni da radim sa njim i ubedim ga u priču koju ovde pravimo, on želi da pobeđuje, kao i svi mi, mislim da ćemo to uspeti da ostvarimo – rekao je Konte.

Može li Totenhem do sva tri boda danas?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here