Konte: “Srećan sam zbog remija, moramo krenuti od nečeg”

0
637
Foto: www.premierleague.com

Fudbaleri Totenhema su, u prvom zvaničnom meču koji je Antonio Konte predvodio sa klupe, odigrali nerešeno protiv Evertona na Gudisonu – mreže su mirovale čitavih 90. minuta.

U izjavi za medije nakon susreta, videlo se da Italijan nije baš najzadovoljniji ishodom, što je i logično, ali je ipak naglasio kako je i ovo dobar rezultat jer se, kako on to kaže, mora početi od nečeg.

IRSKA – PORTUGAL 1X (2.90)

Srećan sam zbog remija, moramo krenuti od nečeg. Počeo sam da radim sa igračima u sredu, već smo imali dve izuzetno važne utakmice, prva je bila u okviru Lige konferencija, takmičenja u kojem želimo da budemo dobri jer bi to moglo da predstavlja jedan plus i satisfakciju navijača. A onda gostovanje Evertonu, ne baš ono što biste poželeli. Uvideo sam nekoliko bitnih taktičkih detalja, ali najviše mi se dopada što su igrači bili spremni da se bore. To je najbolja vest. U ovom momentu, rezultat je dobar. Sada treba da se fokusiramo približavanju tog četvrtog mesta. Naravno da ćemo praviti greške, ali je veoma važno da radimo na situacijama u kojima imamo loptu u posedu. Obično se ne zadovoljavam remijem, ali ovaj bi mogao da posluži kao svojevrsni lek za sve nas – rekao je Konte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here