Konte pričao o Kejnu, transferima i tome šta im je potrebno da pobeđuju

0
898
Foto: Twitter/@SpursOfficial

Novi menadžer Totenhema, Antonio Konte, zabeležio je svoj debi na klupi londonskog kluba pre nekoliko dana u okviru Lige konferencija. Međutim debi koji je mnogo bitiniji navijačima je ovaj danas protiv Evertona.

EVERONT – TOTENHEM ki 2 (2.50)

Italijan je nakon pobede u evropskom takmičenju pričao o temama koje sve interesuju a jedna od njih je naravno i situacija sa Harijem Kejnom. Veruje se da će napadač sada ponovo početi da igra kako ume kada je trofejni stručnjak seo na klupu “pevaca”.

Hari je veoma bitan igrač. Ne samo za klub već i za reprezentaciju. On je odličan igrač i naravno da ćemo morati da radimo sa njim kao i sa svim ostalim igračima kako bi poboljšali trenutnu situaciju – kratak je bio Konte na pitanje vezano za svog napadača.

Baš kao i u Čelsiju, Juventusu i Interu, Konte je od uprave sigurno zahtevao određena pojačanja. Ipak, na pitanje vezano za prelazni rok nije dao puno informacija.

Sada je veoma teško reći specifično koja pojačanja su nam potrebna. Verujem da u klubu isto razmišljaju. Paratići je svestan situacije u kojoj se nalazimo. Mislim da trenutno nije dobro i nije fer pričati kako želimo da uradimo ovo ili postignemo ono. U ovom trenutku je najbitnije da radimo zajedno i da se poboljšamo – rekao je Italijan.

Naravno, navijače na kraju interesuju samo pobede i trofeji, pogotovo kada uzmemo u obzir da je prošlo preko pet hiljada (5000) dana od kako su “pevci” osvojili poslednji trofej. Konte je probao da objasni da je za sve to potrebno vreme.

Morate da imate viziju. Klub ima sjajnu viziju ali van terena. Vreme je da to prenesmo i na teren. To je potrebno ako želimo da pobeđujemo. Potrebno je vreme kako bi se to dogodilo. Moramo da radimo puno kako bi smo se poboljšali kao ekipa. Ne samo taktički već i fizički. Potrebno nam je vremena za sve to a upravo to je veoma teško u ovom trenutku – objasnio je Konte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here