“Konačno ponovo igra sa osmehom na licu!”

0
386
Foto: www.arsenal.com

Fudbaleri Arsenala će danas otvoriti novo kolo gostovanjem “Lisicama” na King Pauer stadionu – meč je na programu od 13 časova i 30 minuta.

U susret utakmici, Mikel Arteta je najviše pričao o Pjeru-Emeriku Obamejangu i njegovom povratku na stare staze, a Španca je posebno obradovalo to što napadač ponovo igra sa fudbal sa osmehom na licu i konačno uživa u igri. Tridesetdvogodišnjak se nalazi u usponu forme, što potkrepljuje činjenica da je postigao četiri pogotka na prethodnih šest utakmica.

Očigledno je da nakon prošle sezone, kako timski, tako ni individualno, nismo ispunili očekivanja, te smo morali da sagledamo uzroke takve situacije. Kako da promenimo i unapredimo neke stvari koje će bitno uticati na igru ekipe, baš o tome smo razmišljali. On (Obamejang) je spreman da bude lider i srećan sam zbog uloge koju ima u timu, a ona je svakako drugačija nego pre dve ili tri sezone. Sada mora da postane kompletan vođa, mislim da je na dobrom putu da to i uradi. Uživa na terenu, to možete i da vidite po njegovom osmehu na licu. Prenosi tu energiju, strast i voljni momenat na ostatak ekipe, kako na terenu, tako i van njega. To je zapravo ono što želimo – srećnog Obamejanga – rekao je Arteta.

Foto: www.arsenal.com

Mogu li “Tobdžije” da odnesu čitav plen sa King Pauera? Kvota na pobedu gostiju je primamljiva i iznosi čak 3.00!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here