Kombinacija Jaje Turea i Pola Pogbe, navijači Liverpula rekli veliko “DA”

0
612
Foto: www.liverpoolfc.com

Liverpul je jedan od klubova koji bi mogao da dovede bisera La Masije.

Brojni izvori preneli su da je Ilaiš Moriba na meti engleskih klubova, da njegovi agenti imaju čak 12 ponuda na stolu, a da je među zvučnijima – Liverpul. Ranije se pominjao da je Čelsi ozbiljno zainteresovan, u igri je uvek RB Lajpcig koji lovi mlade talente, ali je tu i Liverpul.

Liverpul Eho je posvetio članak Moribi i podsetio da je mladi vezista stigao u La Masiju jop 2010. godine i da je prošle sezone upisao čak 18 nastupa u svim takmičenjima za prvi tim Barselone.

LIVERPUL – BARNLI 1&D3+ (2,02)

Ronald Kuman je imao veliko poverenje u njega, bio je četvrta opcija u veznom redu, pre Pjanića i Puđa, ali nije postigao dogovor oko produžetka saradnje, ušao je u poslednju godinu ugovora i Barselona želi da ga proda za 15 miliona evra.

Navijači Liverpula smatraju da klub ne sme da propusti ovu šansu, da je u pitanju idealna zamena za Đinija Vajnalduma, da bi kod Klopa mogao još više da napreduje i da po stilu podseća na Pola Pogbu i Jaju Turea. Takođe, olakšavajuća okolnost kojoj se nadaju da će pomoći jeste i agencija koja zastupa Moribu, čiji je najveći klijent Roberto Firmino.

Pogledajte o kakvom igraču je reč, a potom i neke od zanimljivih komentara navijača na ideju da dođe na Enfild.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here