Kolumna Pitija Krauča – Liverpul mora da pronađe novac za najvažniji potpis ikada

0
4395
Foto: www.liverpoolfc.com

Legendarni Piter Krauč u kolumni za Dejli mejl izneo je svoj stav kada je u pitanju Mohamed Salah.

Čuveni napadač nema dilemu – Mo Salah mora da ostane, odnosno, Liverpul mora da plati koliko god je potrebno u njegovom novom ugovoru da Egipćanin postane jedna od najvećih legedni kluba.

Već posle nekoliko meseci u sezoni 2017/18 postalo je jasno da je transfer Mohameda Salaha iz Rome tog leta za 40 miliona evra, jedan od najboljih u istoriji kluba.

PORTO – LIVERPUL 2 (1,81)

Ovog vikenda Salah je stigao do jubilarnog stotog gola za Liverpul u Premijer ligi, pa je Piti Krauč to iskoristio kao povod da savetuje upravu bivšeg kluba da po svaku cenu ispuni sve zahteve “faraona”.

Mo Salah je fenomen. Ali, ipak se stiče utisak da je nedovoljno cenjen i ne mogu da ne postavim pitanje zbog čega. Možda je to zbog toga što je svojim konstantnim brojkama u svakoj sezoni postavio normu. Uporedite ga na momenat sa Fernandom Toresom i Luisom Suarezom. Zašto ga onda ljudi manje vole? Njih navijači smatraju posebnim u istoriji kluba, a Salah lagano obara i njihove rekorde. Najbolju stvar koju može da učini jeste da potpiše novi petogodišnji ugovor, da osigura sebe do kraja karijere i da postane klupska legenda. Real Madrid se već šunjao oko njega, ali zašto bi otišao tamo? Ne postoji bolji klub za njega u ovim trenucima od Liverpula. Došao je u Liverpul, zauzeo desno krilo i već je postao najbolji u istoriji Liverpula na toj poziciji. Liverpul mora da učini sve da ga zadrži – poručio je između ostalog Piter Krauč.

Salah još uvek nije postigao dogovor sa upravom kluba, a postoje nagađanja da zahteva previsoka primanja koja bi narušila hijerarhiju u klubu. Ipak, ako je Salah najbolji igrač ekipe, onaj koji pravi najveću razliku, da li uprava treba da uradi po savetu Pitera Krauča?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here