Ko je još ostao na tržištu?

0
1253
foto: tottenhamhotspur.com

Letnji prelazni rok je završen. Bilo je ovo veoma ludo leto sa svim transferima koji su se dogodili, ali daleko od toga da je kraj. Biće još dolazaka u klubovima. Ostali su još uvek slobodni agenti koje ekipe mogu da potpisuju iako je letnja pijaca gotova. Pogledajmo neka zanimljiva imena koja su još uvek bez kluba.

Serž Orije

Reprezentativac Obale Slonovače je slobodan od ovog leta. Nije bio u planovima Nuna Espirita Santa od kako je novi trener seo na klupu. Spominjala se mogućnost da pojača Barselonu a u suprotnom smeru ode Emerson Rojal, ali Katalonci nisu bili zainteresovani za trampu već samo za novac. Za sada Orije nema zvaničnih ponuda.

MAĐARSKA – ENGLESKA ug 3+ (2.10)

Džek Vilšir

Pisalo se o Vilširu na našem sajtu u protekle nedelje. Englezu je i stigla zvanična ponuda od Italijanskog drugoligaša Koma, ali je nažalost dogovor propao. Džek još uvek ima ponudu gazde Vigana sa Tvitera, stoga ako je zainteresovan mogli bi ga videti u Ligi 1.

Danijel Staridž

Tridesetdvogodišnji fudbaler je takođe slobodan igrač nakon završetka ugovora sa Trabzonom. Može se reći da je karijera ovog momka od 2014. godine krenula samo da tone i ne vidi se zaista kraj. Tokom čitavog leta nije dobijao ponude te ostaje da vidimo hoće li se neko odlučiti za njega kao opciju.

foto: twitter/@LFC

Vilfred Boni

Bivšem igraču Svonsija i Mančester Sitija je istekao ugovor sa Al Itihadom još prošle sezone. Već duže vreme je bez angažmana i teško je očekivati da ga neko uzme sa 32 godine. Ipak, Boni je slobodan agent te je sve otvoreno.

Endi Kerol

Ovaj veteran je u poslednje tri sezone igrajući u Premijer ligi postigao samo jedan gol. Pred sam kraj prelaznog roka se spominjalo kako je Reding veoma blizu Endijevog potpisa, ali još uvek nema naznaka da je posao gotov. Tim Veljka Paunovića muči muku sa povredama nekih bitnih napadača te ne bi čudilo da Kerola vidimo u Čempionšipu.

Treba napomenuti da su bez angažmana takođe i Robi Brejdi, Nataniel Mendez-Leng, Andre Vizdom, Ahmed Elmohamadi, Nil Tejlor i Hal Robson-Kanu.

foto: twitter/@premierleague

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here