Klop objasnio varnice sa Artetom

0
693
Foto: liverpoolfc.com

Uprkos rutinskoj pobedi Liverpula, daleko od toga da nije bilo zanimljivo na utakmici “redsa” i Arsenala. Nakon jednog vazdušnog duela Manea i Tomijasua, klupa “tobdžija” je skočila tražeći faul.

Klop to nije video tako, te je i on skočio kako bi branio svog igrača. Krenuli su Mikel i Jirgen jeda prema drugom kako bi rekli sve što imaju ali su bili zadržani od strane svojih pomoćnika sa klupe. Naravno, zbog takvog ponašanja obojica su dobila po žuti karton.

LIVERPUL – PORTO ug 3+ (1.75)

Klop je posle utakmica objasnio zašto je došlo do toga.

To nije bio plan. Situacija je bila takva da je Sadio čisto dobio jedan vazdušni duel. Bez faula. Oni su ustali da se bune dok za mene lično bilo previše očigledno na tu nema ničega. Kada oni ustanu sa klupe, teško je da i vi ne uradite isto – rekao je menadžer Liverpula.

Nakon toga je dao i par komentara vezanu za samo utakmicu. Nemac ju je opisao kao “kontrolisanu i veoma zrelu”.

Uvek je bitno da pobeđujete kod kuće. Nije bio vrhunski performans ali je utakmica bila kontrolisana i veoma zrelo odigrana sa naše strane – kratko je objasnio Klop.

Liverpul svoju narednu utakmicu igra u sredu kada će u okviru Lige šampiona dočekati Porto. “Redsi” su već obezbedili prvo mesto u grupi te će ovo biti prilika da se odmore pojedini igrači. Narednog vikenda u ligi, Liverpul će takođe igrati kod kuće a protivnik će im biti ekipa Sautemptona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here