Klop kritikovao televizije i raspored, Skaj ga cenzurisao

0
688
jirgen klop
Photo: Twitter/LFC

Liverpul je sinoć, bez nekoliko povređenih igrača, veoma lako izašao na kraj sa Lesterom slavivši sa 3:0 i izjednačio se sa Totenhemom po broju poena. Bila je to rekordna 64 utakmica bez poraza engleskog šampiona na domaćem terenu, niz koji traje od aprila 2017. godine.

Zbog velikih problema sa povredama u taboru domaćih, očekivalo se da Lester namuči Klopov tim, ali skoro da šansu nije uspeo da stvori.


Exeter – Colchester 3+ – Golovi na jugu Engleske


Liverpul od starta sezone ima ogromne probleme sa povređenim igračima i njih nekoliko nije bilo na raspolaganju Jirgenu Klopu. Nemac je ljut na televizije i raspored utakmica, te je u razgovoru sa televizijom Skaj svoje nezadovoljstvo izneo. Ipak, taj deo je cenzurisan i nije objavljen. U današnjem vremenu interneta ništa ne može proći neobjavljeno, pa se tako i taj deo pojavio na društvenim mrežama.

Ne pričam samo o nama, kada ukazujem na probleme. Ovo je o svim igračima, engleskim igračima, igračima koji će igrati na Evropskom prvenstvu naredne godine. Skaj i BT moraju da razgovaraju, zato što ako nastavimo da igramo u sredu uveče, pa u subotu u 12.30, nisam siguran da ćemo završiti sezonu sa 11 zdravih igrača. To je veoma teško za igrače, to je ono što je teško. Ostalo je samo odluka na stolu u kancelariji. To meni ne zvuči kao nešto teško. Ponavljam, ne pričam samo o Liverpulu, već o svim igračima. Juče smo imali tešku povredu Pikea, danas Saku, nisam siguran, ali deluje kao teška povreda. Ljuti pričaju da rotiramo – kog? Imamo nekoliko ofanzivnih igrača za rotaciju, ostalo su klinci. Prestanite da pričate i počnite da donosite odluke.

Liverpul je juče ostao bez Nabija Keita koji je napustio teren zbog povrede, a van stroja već su Mohamed Salah, Tijago Alkantara, Virdžil Van Dajk, Džo Gomez, Trent Aleksandar-Arnold i Aleks Okslejd-Čemberlen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here