Klop hvali Džerarda: “On je imao perfektnu trenersku karijeru do sada”

0
759
Foto: Twitter/@LFC

Pred nama je dan u kojem ćemo prvi put u akciji videti menadžere novajlije u PL, tu se pre svih misli na Džerarda i Dina Smita. Menadžer Liverpula, Jirgen Klop, imao je samo reči hvale za popularnog Stivi Džija, naglašavajući to da su odluke koje je bivši trener Rendžersa u prošlosti donosio bile odlične i bez greške.

BARNLI – KRISTAL PALAS X (3.10)

Džerard je po završetku karijere 2016. godine proveo određen period usavršavajući se na liverpulovoj akademiji, da bi naposletku preuzeo Rendžers iz Glazgova i ostvario ogroman uspeh, prekinuvši dugogodišnju dominaciju Seltika.

U Engleskoj imate mnogo fudbalskih legendi za koje pomislite da bi bili potencijalno dobri treneri. Stivi radi sve kako treba, prvo je učio na akademiji ovde u Liverpulu, da bi se zatim uputio u Rendžers i ostvario ogroman, ogroman uspeh. Ovo sada je stepenik više i dobar sledeći korak. Perfektna trenerska karijera do sada. Veoma je bitno da se to poglavlje Džerard-Aston Vila otvori na pravi način, a posle možemo pričati i o budućnosti na Enfildu, naravno da može postati glavni trener ovde, samo malo teže dok sam ja tu – rekao je nemački stručnjak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here