Klop grmeo zbog Eliota, stigle su i prve prognoze i samo neka se obistine!

0
6259
Foto: liverpoolfc.com

Fudbaleri Liverpula nadigrali su i pobedili danas Lids rezultatom 3:0, ali je utakmica u drugom planu zbog teške povrede mladog Harvija Eliota.

Njemu je u 60. minutu sa leđa uklizao Strajk, koji je momentalno zaradio direktan crveni karton, ali to je bila slaba uteha za Jirgena Klopa.

Nemac je bio prilično besan nakon utakmice.

Znamo samo da je teška povreda. Čuo sam da je članak, potpuno dislociran. Sada je u bolnici. Nije mnogo bitno da li je igrač dobio crveni karton ili nije, naša briga nije manja zbog toga. To nije moj deo posla. To je ozbiljna povreda za jednog 18-godišnjaka. Crveni karton je potpuno nebitan, jer će taj igrač moći da igra za dve nedelje, a Harvi neće – rekao je Klop posle utakmice, a onda je izneo dodatne detalje i na konferenciji.

Drago mi je što sam video njegov post na Instagramu, što znači da nije više toliko u bolovima. To su odlične vesti. Svi smo videli šta se dogodilo, članak nije bio na svom mestu, srećom, naš lekarski tim je ekspresno uspeo da ga vrati, što je bilo veoma važno u takvom trenutku. Pored toga, nemam mnogo pozitivnih stvari da kažem o svemu tome. Moramo da sačekamo detaljne testove nakon kojih ćemo znati više – rekao je Klop.

Međutim, iako je izgledalo zastrašujuće i delovalo da je ova sezona za njega završena, prve prognoze nisu baš toliko crne. Navodno, Eliotu je dislociran članak i mogao bi da pauzira između dva i tri meseca. Ipak, Liverpul se još uvek nije zvanično oglasio, verovatno su potrebna detaljnija ispitivanja.

Harvi Eliot se takođe oglasio putem Instagrama i zahvalio na porukama podrške.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here