Klop bi uskoro mogao da napusti Ostrvo – spominje se svetski gigant, teško da ćete pogoditi koji!

0
4603
Foto: www.liverpoolfc.com

Treneru Liverpula, Jirgenu Klopu, ugovor sa klubom ističe na leto 2024. godine, a sve se više šuška kako do potpisivanja novog uopšte neće ni doći.

Mediji na Ostrvu prenose kako na Kamp Nou vide Nemca kao idealno rešenje za njihovu trenutnu situaciju. Da, dobro ste pročitali, Klop i Barselona, kakav bi to samo spoj bio. Pojedini španski portali su poprilično ubeđeni da će se ova ideja i spekulacija ubrzo pretvoriti u realnost, što bi zaista bila ogromna stvar za ovog evropskog/svetskog giganta, koji se trenutno nalazi verovatno u nikad goroj finansijskoj situaciji.

VEST HEM – MANČESTER SITI 2 (1.55)

Takođe, u prilog Barseloni i njihovim ambicijama govori i činjenica da je i sam Jirgen u nekoliko navrata spomenuo kako posle isteka ugovora želi da nastavi dalje sa životom i posveti se nekim drugim stvarima, da li je to zapravo samo prikrivanje i pokriće za eventualno već spremljeno oproštajno pismo Liverpulu, ostaje nam da vidimo.

Kao veoma mlad sam postao otac, bio prosečan fudbaler i to znači da zapravo i nisam mnogo proputovao i video svet, nisam imao ni vremena, a ni novca. Sada je nešto drugačija situacija, ali vremena još uvek nemam, jedino nešto više novca – šaljivo je Klop prokomentarisao pitanje o tome kako zamišlja svoju budućnost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here