Kejn: Savest mi je čista – Reputacija mi nije uništena

0
582
Foto: Twiiter/@England

Prelazni rok je završen. Verovatno najveći transfer koji su svi čekali ovog leta bio je prelazak Harija Kejna u Mančester Siti. On se na kraju nije dogodio. Danijel Livi je još jednom isterao svoje i pokazao koliko je teško pregovarati sa njim. Kejn je prihvatio činjenicu da će ostati u Londonu, bar još ovu sezonu.

Po prvi put Kejn je pričao o tome kako se oseća povodom toga što se sve pričalo o njemu.

MAĐARSKA – ENGLESKA 2&2-5 (1.91)

Veoma sam dobar u tome da se izolujem od svega. Nakon finale Evropskog prvenstva, bio sam u Engleskoj još nekoliko dana i posle toga sam otišao na odmor. Retko sam na telefonu i odmor koristim da se udaljim od svega. Znam da je bilo dosta buke oko mene ali ja sam bio veoma smiren. Znao sam kakva je situacija između mene i kluba i tako će i ostati. Skroz sam fokusiran na novu sezonu sa klubom i reprezentacijom i jedva čekam – izjavio je napadač Totenhema.

Na pitanje da li misli da mu je reputacija sada uništena nakon sage oko njegovog transfera, rekao je da ne misli da je tako.

Mislim da mi reputacije nije uništena. Verujem da svi u fudbalskoj industriji shvataju situaciju. Bio sam veoma smiren čitavo vreme ali kada ste vi deo toga što se dešava i znate istinu, savest vam je čista. Uvek će biti puno buke. Moja karijera je puna uspuna i padova i to je sve deo toga. Svi koji me poznaju će reći da sam profesionalac koji je posvetio svoj život ovoj igri i to ću nastaviti da radim – rekao je Kejn.

Napadač je rekao na kraju da su mu ciljevi za novu sezonu isti kao i svake godine.

Sada samo gledam napred. Cilj je uvek trofej sa Totenhem. To se nije promenilo ni ove godine – završio je Hari.

Može se reći da je Kejn i u pravu. Deluje da su navijači oprostili to što je izrazio želju da napusti klub jer su na prethodnim utakmicama skandirali „Harry Kane, he is one of our own“.

On se trenutno nalazi sa reprezentacijom Engleske gde se priprema za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Katru. Što se njegovog Totenhema tiče, „pevci“ su sjajno započeli sezona sa tri pobede i još uvek su bez primljenog gola. Nakon reprezentativne pauze, čeka ih gostovanje Kristal Palasu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here