Kejhil bira između Premijer lige i Čempionšipa

0
390
foto: twitter/@CPFC

Geri Kejhil je slobodan u izboru nove sredine nakon što je odbio novi ugovor sa Kristal Palasom. Navodi se kako je došlo do problema u dogovoru oko Gerijeve plate. Iskusni štoper na stolu ima dve ponude a one dolaze iz Premijer Lige i Čempionšipa.

Kada je u pitanju najjači rang engleskog fudbala, tu je Norič pokazao interesovanje za bivšeg štopera Palasa. Definitivno je da će “kanarinci” morati da zategnu svoju odbranu ako žele da izbore opstanak u Premijer ligi. Bilo je to vidljivo već u prvom kolu kada je Liverpul dosta lako savladao Norič sa 3:0. Kada se uzme u obzir iskustvo koje poseduje Kejhil, definitivno bi predstavljao dobro pojačanje na Kerou Roudu kao pomoć da izbegnu ispadanje u niži rang.

MANČESTER SITI – NORIČ I2+&4+ (2.45)

Iz nižeg ranga, odnosno Čempionšipa stiže ponuda Bornmuta. Novi menadžer Skot Parker želi da ojača svoju defanzivnu liniju kako bi u ovoj sezoni izbegli scenario od pre nekoliko meseci kada su u plej ofu ispali i tako izgubili šansu da se plasiraju u Premijer ligu. “Trešnjice” bi takođe mogle samo da dobiju pozitivne stvari iz ovog transfera jer bi imali nekoga sa ogromnim iskustvom igranja Premijer lige.

Geri je u svojoj karijeri osvojio dve Premijer lige, dva FA kupa, dve Lige evrope i Ligu šampiona. Nema sumnje da u njegovom rezervoaru ima goriva za još sezonu-dve uprkos njegovim godinama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here