“Karamele” se uključile u trku za napadača Zenita!

0
157
Foto: www.evertonfc.com

Everton će u narednom periodu probati da dovede Serdara Azmuna. Iranac je u proteklih nekoliko godina jedan od najboljih igrača Zenita te je tako privukao pažnju mnogih klubova po Evropi.

Tokom letnjeg prelaznog roka, ruskim tim je potvrdio da je dobio zvanične ponude Liona, Leverkuzena i Rome ali nije hteo da pusti tada svog napadača jer su smatrali da je isuviše bitan za tim.

EVERTON – ARSENAL ki 2 (2.22)

Kako se spominju mogući odlasci Dominik Kalvert Luina i Ričarlisona, Everton mora što pre da traži zamene jer se do sad pokazalo da veoma loše igraju kada pomenuti dvojac nije na terenu.

Direktor Evertona, Marsel Brands je probao Serdara da dovede još dok je bio u upravi PSV-a ali nije uspeo. Navodi se da je vlasnik kluba sa Gudisona, Farad Moširi (takođe Iranac) veliki obožavalac ovog igrača.

Azmun je gotovo čitavu karijeru proveo u Rusiji jer ga je Rubin iz Kazanja doveo još sa samo 17 godina. Nakon toga se preselio u Sankt Peterburg gde je na 102 utakmice za Zenit tresao mrežu 62 puta.

Pred iranskim napadačem je velika odluka jer mu ruski klub nudi produžetak saradnje sa ogromnom povišicom. Sa druge strane kao i svakom fudbaleru, novi izazovi u Evropi su takođe primamljivi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here