Kako bi Ser Aleks Ferguson odreagovao da je Ronaldo izabrao Siti? Bivši napadač “Crvenih đavola” ima odgovor!

0
998
Foto: www.manutd.com

Sve do poslednjih sati prelaznog roka oba mančesterska kluba su bila u aktivnoj trci za potpis Kristijana Ronalda, ali se Portugalac na kraju ipak opredelio za Junajted, s obzirom na to da je Siti odustao od jurnjave za njim. Ovom odlukom, Kristijano je pridobio čak i one navijače “Crvenih đavola” koji su sumnjali u njegovu vernost, a šta bi bilo da je sudbina drugačije odredila? Kako bi, pre svih, odreagovao fudbalski “otac” Ronalda, gospodin Aleks Ferguson?

MANČESTER JUNAJTED – NJUKASL DP1 (2.28)

Dimitar Berbatov, bivši napadač Junajteda i veliko ime na Old Trafordu, kaže da bi legendarni stručnjak bio poprilično razočaran i utučen, a bugarski reprezentativac takođe govori kako je i sam Ser Aleks kontaktirao sa Portugalcem i ubedio ga da se ponovo vrati u klub sa kojem je i izgradio svoje ime.

Bio sam iznenađen čitajući spekulacije i novosti, ali sam na kraju ipak pomislio u sebi kako je to samo i isključivo njegova odluka – rekao je Dimitar kada je video da mediji prenose kako je Siti glavni kandidat za Ronaldov potpis.

Slična stvar se već dogodila sa Šmajhelom i Tevezom. Celokupna javnost bi bila poprilično razočarana da je došlo do transfera na Etihad, a poprilično navijači Junajteda. Ali mi ne znamo šta je istina i da li je uopšte postojala ponuda Sitija na stolu, ili su to bile samo prazne priče. Srećom, nikada nećemo ni saznati. Verujem da su svakako on i Ser Aleks kontaktirali, te da ga je Ferguson ubedio da i definitivno sve prevagne na stranu Junajteda. Definitivno je postojao telefonski poziv, što jasno pokazuje da bi legendarnom stručnjaku teško pao eventualni prelazak u redove “Građana”. Kada ste jako dobar fudbaler, menadžer će vam uvek pridavati posebnu pažnju. Ser Aleks je uvek odlično komunicirao sa svojim igračima, bio im je pristupačan, čak i onima koji nisu mnogo igrali. Tako je bilo i u odnosu sa Ronaldom, na kraju smo i videli epilog – dodao je Bugarin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here