Junajtedove legende sele klub na novi stadion

0
1300
foto: twitter/@SalfordCityFC

Salford Siti će se uskoro preseliti na novi stadion. Finalni detalji su dogovoreni sa Salfrod Red Devilsima, koji je profesionalni ragbi klub iz istoimenog gradića.

Fudbalski klub iz ovog mesta će se tako preseliti na Ej Džej Bel Stadion dok će se ragbi klub preseliti na Peninsula Stadion koji trenutno koristi Salford Siti. Ipak, fudbaleri će morati da dele stadiona sa Sejl Šarksima koji su takođe ragbi klub koji nastupa na Ej Džej Bel Stadionu.

ČELSI – MALME 1-1&NG (1.95)

Kapacitet pomenutog objekta je 12 hiljada mesta, što je skoro sedam hiljada više nego što je Peninsula Stadion prima.

Ne treba zaboraviti i da Salford Siti od 2014. godine zajedno poseduju Rajan Gigs, Niki But, Pol Skols, Geri Nevil i Dejvid Bekam. Svi oni imaju po 10 post vlasništva kluba, osim Bekama koji poseduje 20 posto. Ostatak pripada biznismenu iz Singapura po imenu Piter Lim.

Klub je imao ogromne ambicije, veoma brzo su ušli u Englesku Fudbalsku ligu, ali poslednje dve sezone nikako ne uspevaju da izbore promociju u Ligu 1. Ni ove sezone im ne ide sjajno uzimajući u obzir da su trenutno na 15. mestu. Ekipa Salforda će u sledećem kolu gostovati Forest Grin Roversima koji su prvi na tabeli i jedni od favorita za ulazak u viši rang.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here