Još jedno veliko ime koje se spominje – iz Njukasla stiže primamljiva ponuda u špansku prestonicu!?

0
307
Foto: www.nufc.co.uk

Neprestano se spekuliše oko eventualnih pojačanja koja bi mogla da se presele na Ostrvo i zaigraju za Njuku, a poslednje ime u nizu je Toni Kros, veznjak Reala iz Madrida.

Kako javlja “Sun”, Arapi su spremni da ponude oko 25 miliona funti za Nemca, te smatraju da će im on biti jedan od presudnih igrača na kojima bi igra kluba mogla da se zasniva u nekom narednom periodu. Gledajući njegovo dugogodišnje iskustvo i uspehe koje je postigao tokom karijere, Kros bi verovatno bio veliko pojačanje za bilo koji klub na kontinentu.

Njukasl nije jedini klub iz PL koji je zainteresovan za usluge nemačkog reprezentativca, s obzirom na to da se Liverpul raspitivao i dovodio u vezu sa veznjakom još letos. Ipak, uprkos jakoj želji ova dva kluba, Toni Kros je jednom prilikom izjavio kako bi voleo da se penzioniše u Madridu, i to vrlo moguće već po isteku aktuelnog ugovora koji ima na Bernabeu, a koji ističe 2023. godine. Biće veliki izazov ubediti ga da promeni takvo razmišljanje i uzme ponude u razmatranje, ali već smo nekoliko puta bili svedoci situacija u kojima je novac igrao glavnu ulogu kod odluka brojnih fudbalera, a znamo da kod Njukasla novac apsolutno neće predstavljati nikakav problem.

Foto: Twitter/@realmadrid

Šta vi kažete, da li je realno da se ovako nešto dogodi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here