Još jedan slučaj koji nikako nismo želeli da vidimo

0
647
Foto: Twitter/@Dag_RedFC

Jučerašnjom utakmicom između Dagenam & Redbridža i Salforda, kompletirana je prva runda FA kupa, a pobedu je odnela ekipa iz četvrtog ranga takmičenja – bilo je 0:1.

Ipak, susret je ponajviše obeležio slučaj koji poseduje ogromnu sličnost sa onim nemilim događajem na Sent Džejms Parku od pre nekoliko nedelja – jedan navijač na tribini gde su smešteni simpatizeri Dagenama je kolabirao tokom meča, koji je ubrzo bio prekinut. Lekari su šest minuta pokušavali da pomognu čoveku koji se naprosto onesvestio, ubrzo je prebačen kolima hitne pomoći u lokalnu bolnicu. Srećom, iz kluba su poručili da je navijač u stabilnom stanju, te da će biti sve u redu sa njegovim zdravljem.

JERMENIJA – SEVERNA MAKEDONIJA 2 (2.65)

Kasnije je utakmica nadoknađena čak deset minuta zbog svega što se dogodilo, ali ovaj petoligaš ipak nije uspeo da poravna rezultat, tako da je Salford poslednji učesnik druge runde FA kupa. Nadamo se da će ovakvih situacija biti sve manje, zdravlje uvek mora biti na prvom mestu, vredi napomenuti i navijače/igrače Dagenama koji su ekspresno reagovali i aludirali na lekare da priđu tribini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here