Još jedan prestupnik Mančestera

0
891
Foto: Twitter/@ManUtd

Nakon što je Bendžamin Mendi suspednovan iz tima zbog optužbi za silovanje, imamo još jednog igrača koji krši zakone. Samo iz drugog Mančesterskog kluba. U pitanju je Aron Van Bisaka.

Naime on je priznao se izjasnio krivim za brzu vožnju u junu ove godine bez obzira što je u tom trenutku već bio suspednovan iz saobraćaja. Takođe je optužen i za vožnju bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta ranije ove godine takođe zbog bahate vožnje.

MAĐARSKA – ENGLESKA 2&G2+ (1.86)

Policajac koji je zaustavio zaustavio beka Junajteda je izjavio kako je Aron bio veoma miran i da je sarađivao sa policijom. Saslušanje za njegove prethodne prestupe je odloženo iako je bilo zakazno za 16. septembar kako bi se bilo zakazno nove koje će obuhvatati sve prekršeaje mladog fudbalera. Očekuje se da to bude nakon 1. oktobra.

Iz drugog plavog dela Mančestera stižu vesti da je zahtev za kauciju Bendžamina Mendija odbije. Stoga će fudbaler Sitija ostati u zatvoru gde se trenutno nalazi.

Takođe se navodi kako je Mendiju saopšteno da će biti premešten u VP (vulnerable prisoners) deo zatvora, gde su smešteni manji kriminalci i seksualni prestupnici kako bi bili odvojeni od glavnih zatvorenika. Nažalost Bendžamin je zbog slabog razumevanja engleskog jezika to shvatio kao VIP deo zatvore te je bio jako razočaran i potresen. Njegovo pojavljivanje na sudu zakazano je za 10. septembar.

Novac nekad zaista u potpunosti menja čoveka…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here