Još jedan otkaz! Smit je bivši, zamena je već spremna?

0
3480
foto: avfc.co.uk

Aston Vila je zvanično otpustila Dina Smita nakon što je klub sa Vila Parka pretrpeo peti uzastopni poraz pre dva dana na gostovanju u Sautemptonu.

Smit je u Birmgingem stigao 2018. godine i beležio je sjajne uspehe sa klubom. Prvo ih je vratio u Premijer ligu a zatim ustalio kao redovnog učesnika. Očekivalo se da ove sezone Vila napravi korak napred u odnosu na prethodnu (11. mesto), ali je klub samo nazadovao. Bar kada su rezultati u pitanju.

Dovedena su dobra pojačanja a Din je već imao dobar temelj ekipe. Stoga je sasvim razumno da je uprava zahtevala bolje rezultate u odnosu na ove koje je ekipa beležila.

VEST HEM – LIVERPUL ki 2 (1.80)

Klub je objavio kako će reprezentativnu pauzu iskoristiti kako bi pronašli zamenu a mediji već nagađaju koje bi ime to moglo biti. Kao najrealniju ujedno i najzvučniju opciju navode Džona Terija!

Teri je bio Smitov pomoćnik na Vila Parku prethodne dve sezone ali je na početku ove napustio klub jer je želeo da provede više vremena sa porodicom pre nego što se upusti u prvi samostalan trenerski posao. Kako je još uvek bez angažmana veruje se da bi ga uprava Aston Vile rado videla na njihovoj klupi jer se radi o čoveku koji je već upoznat sa klubom te mu ne bi bilo potrebno puno vremena za privikavanje.

Ako Džon Teri preuzme Vilu a Frenk Lampard Norič, zamislite samo kakav bi to duel bio…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here