Jedan od najboljih golova u istoriji Premijer lige

0
590
foto: twitter/@premierleague

U susret utakmici na Eland Roudu, podsetićemo se jednog od najlepših golova u Premijer ligi. U pitanju je Toni Jeboa i njegova bomba protiv Liverpula na Enfildu.

Sama činjenica da je ovaj gol proglašen za najbolji u istoriji Lidsa vam dovoljno govori koliko je specijalan. Zanimljivo je i to da je Jeboa postigao ovaj gol svojom slabijom nogom. Mnogi igrači ne mogu ovako dobro šutnuti ni jačom.

LIDS – LIVERPUL I2+ (2.30)

Iako je pogodak bio neverovatan i osvojio nagradu za gol meseca, za gol sezone je proglašen takođe Tonijev gol koji je postigao mesec dana kasnije protiv Vimbldona. Ipak, njegovo mišljenje je da je onaj protiv Liverpula monogo bolji.

Protiv Liverpula sam postigao bolji gol. Zašto? Pa zato što je bio uživo na televiziji i svi su imali priliku da ga vide. Za gol protiv Vimbldona je sve bilo vezano za tehniku i kada sa te strane gledamo, da on je bolji. Ali za mene emotivno je mnogo bolji onaj na Enfildu – rekao je Jeboa.

U Jorkširu nas sutra očekuje novi susret Lidsa i Liverpula. Njihove utakmice uvek donose spektakl a do tada pogledajte majstoriju Tonija Jeboe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here