Javio se jedan navijač Lidsa, uživo u programu napravio šou i “smenio Bijelsu”

0
478
Foto: www.leedsunited.com

Verovatno je jedini navijač Lidsa koji misli ovako?!

Prošle sezone Lids je na “Teatru snova” izgubio rezultatom 6:2, a na startu nove, u subotu – 5:1. Jedan navijač Lidsa javio se uživo u emisiji na TokSportu i žestoko kritikovao taktiku Marsela Bijelse. Da sve bude još gore nazvao ga je “klovnom” i poručio da treba da ga zameni Sem Olerdajs?!

Ovo je ogroman poraz, nismo ništa naučili iz prošle sezone. Tada smo u Mančesteru izgubili 6:2, a sada su nas opet obrukali pred 75.000 ljudi i čitav svet je gledao sramotu našeg tima. Žao mi je, ali ovo nijedovoljno dobro. Verujem da ćemo ispasti ako ostanemo sa ovim klovnom Bijelsom na klupi – razočaran je bio navijač Lidsa Deni, koga je potom voditelj pitao da li je siguran da Bijelsu s razlogom naziva “klovnom”.

Posle ovakve partije, 100%. Nama je potreban neko poput “Big Sema”, da nam zbije redove u odbrani – rekao je navijač Lidsa.

LIDS – EVERTON GG&3+ (1,87)

U emisiji je gostovao i legendarni igrač Aston Vile Gabi Agbonlahor, koji se na neki način složio sa ovim stavom.

Lids mora da promeni taktiku protiv različitih rivala. Kako je moguće da prošle sezone izgube 6:2 i sada izađu opet sa istom taktikom? Previše naivno je da trener toliko igrača gura prema napred i tako ostavlja ogroman prostor Junajtedu. Jedan na jedan imao je prečesto Grinvud, pa Pogba, dok su Brunu dozvoljavali da utrčava iz drugog plana i da ga niko ne isprati. Ako Lids bude imao isti ovakav pristup, imaće veliki broj ovakvih poraza. Moraju da se prilagode rivalu i da menjanju taktiku iz meča u meč. Nije isto igrati protiv Noriča i protiv Mančester Junajteda u gostima. Protiv najvećih timova u Premijer ligi moraš više da se žrtvuješ i prilagođavaš – zaključio je Agbonlahor.

Da se vratimo na temu Bijelse i njegovog uticaja na sve što je uradio za Lids. U gradu je već sada jedna od najvećih legendi, navijači i građani ga obožavaju, jer ga viđaju na svakom ćošku i ponaša se kao da je jedan od njih. Vratio ih je u Premijer ligu posle skoro dve decenije. Prošle sezone je završio u gornjem delu tabele.

Ima li još neki navijač Lidsa koji bi ga smenio posle prvog poraza u sezoni, makar i od velikog rivala u “derbiju ruža” rezultatom 5:1?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here