Van de Beka čeka idealan zimski transfer, ponuda je već tu

0
160182
foto: twitter/@ManUtd

Puca veza Donija van de Beka i Mančester Junajteda po svim šavovima. Sve je očiglednije da će Holanđanin u januaru ili biti pozajmljen ili prodat. To ipak ne bi moralo da znači da će napustiti Premijer ligu, bar ako se Everton nešto pita.

EVERTON – VEST HEM GG&3+ (2.10)

Tehnički direktor, Marsel Brands, je potvrdio kako su “karamele” zainteresovane za Donija.

Imamo ga na našoj listi. Još na samom početku prelaznog roka smo kontaktirali Junajted, ali je bilo nemoguće dovesti ga. Pred kraj me je pozvao njegov agent i rekao da može doći do pozajmice možda. Ipak, sve je bilo otkazano u poslednjem trenutku – rekao je Brands.

Van de Bek je zabeležio samo jedan nastup u Premijer ligi u ovoj sezoni. Na to se može dodati i 19 nastupa u prethodnoj od kojih je na samo četiri bio u startnih 11. Sve to prouzrokovalo je i da Doni izgubi mesto u reprezentaciji Holandije. Van Gal je odlučio da ne pozove igrača Mančester Junajteda te ga očekuje dvonedeljna pauza.

Everton nije jedini klub koji prati Holanđanina. Njegovu situaciju pažljivo prati i Juventsu koji bi bio zainteresovan čak i da dovede Donija na pozajmicu sa obaveznim otkupo ili da pošalje nekog igrača kao zamenu na Old Traford. Za sve to, ipak ćemo morati da sačekamo januar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here