Jang Bojs + Vila + Vest Hem < Oleove izjave - Dokle?!

0
583
Foto: Twitter/@ManUtd

Mančester Junajted je upisao treći poraz na poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima, ali je možda i najveći izjave Ole Gunara Solskjera.

Norvežanin nije dostojan kormila koje treba da usmeri na pravi put, a dokaz za to nisu samo loši rezultati, već i izjave nedostojne trenera jednog od najvećih fudbalskih klubova na svetu.

Solskjer je pre utakmice kukao zbog Jirgena Klopa, optuživši Nemca da je izvršio pritisak na sudije koje Junajtedu od njegove izjave njegovoj ekipi ne sviraju penale.

Bio je jedan menadžer prošle sezone koji je brinuo što dobijamo penale. Nakon toga kao se odluke teže donose. Velika je razlika od tada – rekao je Solskjer uoči meča sa Aston Vilom.

Klop je u januaru izjavio da je Junajtedu za dve godine dosuđeno više penala nego Liverpulu za pet i po godina.

Nakon Klopovih primedbi, Junajtedu je do kraja sezone dosuđeno pet penala na 22 prvenstvene utakmice, dok je na prethodih 16 tim iz Mančestera “dobio” šest penala.

Zanimljivo, baš na meču sa Vilom, Junajted je dobio zasluženi penal, koji nije uspeo da realizuje Bruno Fernandeš.

Znam da će ovo sada biti glavna tema u medijima. Bruno je izvanredan, a Ronaldo je igrač koji je verovatno dao najviše golova iz penala u istoriji. Propustili smo šansu da osvojimo bod. Bruno napreduje iz nedelje u nedelju, ali stvari nekada ne idu u pravcu u kom želimo. Tanka je linija između pakla i raja – rekao je Solskjer.

MANČESTER JUNAJTED – VILJAREAL GG (1,79)

Tu nije kraj njegovim izjavama kojima pravda loše rezultate, odnosno poslednji poraz od Vile. Norvežanin smatra da su sudije pomogle Aston Vili i da je gol trebalo da bude poništen.

Počeli smo dobro, bili smo agresivni, dobri u tranziciji. Završnica nije bila zadovoljavajuća, a odluka od strane VARa, našalost, moram da kažem da je bila pogrešna, pošto je bio ofsajd. Votkins je blokirao De Heu i mislim da su iz VAR sobe morali bolje da protumače ovu situaciju – naglasio je Solskjer.

Poraz od Jang Bojsa boli zbog načina na koji je Junajted igrao posle vođstva. Poraz od Vest Hema boli manje, jer je u pitanju najmanje važno takmičenje, igrao je kombinovani sastav. Pobeda nad Vest Hemom potom u Premijer ligi bila je kroz iglene uši. Poraz od Aston Vile je pokazao svu (ne)moć Solskjera da ovako dobar tim učini prosečnim. Njegove izjave su ipak najveći poraz za klub koji predstavlja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here