Izgleda da neće promeniti klub!? Bijelsa ne pušta svoju zvezdu tako lako!

0
588
Foto: www.leedsunited.com

Dvadesetpetogodišnji fudbaler Lidsa, Kalvin Filips, već danima i nedeljama je glavna tema na Ostrvu – preciznije, konstantno se spekuliše o njegovoj budućnosti i klubu u kojem bi mogao da nastavi karijeru.

Uprkos velikoj zainteresovanosti Mančester Junajteda za usluge Engleza, šef stručnog štaba Lidsa, Marselo Bijelsa, uveren je da će Filips ostati u klubu još određeni vremenski period.

LIDS – VOTFORD 1 (1.81)

– Ubeđen sam da će dan kada Kalvin napusti klub, kao i način na koji to uradi, pritom ne želim da aludiram na razočarenje, koje je svakako neminovno, samo učvrstiti njegovu povezanost sa timom, navijačima i gradom. Uveren sam da će otići samo ukoliko njegovo “nasledstvo” i ta konekcija sa mestom u kojem je rođen, ostanu netaknuti. On će znati kako to da uradi. Naravno da je on veoma vredan igrač za naš tim, siguran sam da će Kalvin uživati u odlukama koje će doneti do kraja svog života – izjavio je argentinski stručnjak.

Foto: www.leedsunited.com

Da li je ovo nagoveštaj da Filips ostaje na Eland Roudu još neki duži vremenski period? Ili samo pokušaj Bijelse da “zamaže oči” navijačima kluba?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here