Imamo li mi to pobednika prelaznog roka? Čelsi je napravio pravu “mašineriju” od tima!

0
602
Foto: Twitter/@atletienglish

Otkucali su i poslednji minuti letnjeg prelaznog roka, svi timovi su kompletirani, neki makar da prežive do zime a neki i na duže staze. Nisu najjači timovi Engleske bili mnogo aktivni, ali ipak dovoljno da neka imena poput Lukakua i Kristijana Ronalda ponovo zaigraju na Ostrvu.

Nekako se stiče utisak da je kao pobednik izašla ekipa Čelsija. Aktuelni šampion Evrope se pojačao na tačno onim pozicijama gde je to bilo najpotrebnije, te je kompletirao jednu zaista moćnu i kompaktnu četu. Tuhel je već oprobao Lukakua, a Belgijanac je uveliko stavio do znanja navijačima o kakvom se pojačanju radi. Uskoro se očekuje i priključivanje Saula Nigeza ekipi, igrača kojeg se Čolo Simeone suviše lako odrekao. Saul je polivalentan igrač, spreman da iznese teret takmičenja kao što je PL, ne sumnjamo da će mu nemački stručnjak naći prikladnu ulogu u postavi. “Plavci” trenutno izgledaju, makar na papiru, kao ekipa koja nema slabih tačaka u timu.

ČELSI – ASTON VILA 1-1 (1.80)

Stamford Bridž je napustila nekolicina fudbalera, tako da su Abramovič i uprava nastavili da šalju svoje igrače po pozajmicama širom Evrope, a zatim pojedince, ukoliko zadovolje i pokažu se kao potencijalno dobra pojačanja, vrate u svoje redove. Od bitnijih imena, Čelsi su napustili Olivije Žiru, Bakajoko, Emerson i Tejmi Ejbraham.

Kako biste vi ocenili prelazni rok “Plavaca”, da li su se sada iskristalisali kao prvi favorit za osvajanje titule?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here