Horor sa Bendžaminom Mendijem u glavnoj ulozi dobio još gori nastavak…

0
7939
Foto: www.mancity.com

Fudbaler Mančester sitija Bendžamin Mendi optužen je za još dva slučaja slilovanja, saopštilo je danas englesko tužilaštvo.

Mendiju se sada na teret stavlja šest optužbi za silovanje, među kojima ima i prijave maloletnih osoba, a tereti se i za seksualni napad. On će se u sredu pojaviti na Prekršajnom sudu u Stokportu, kada će protiv njega biti podignute nove optužnice.

Francuz je 26. avgusta optužen za napad na tri žene, uključujući i jednu maloletnicu, u svom domu. Tri silovanja su se navodno dogodila prošlog okotbra, a početkom januara je seksualno zlostavljao jednu ženu. Takođe, on se tereti i za silovanje jedne žene u avgustu prošle godine, nakon čega je i priveden.

Mendi je u pritvoru od 27. avgusta, a sud u Česteru je u oktobru odbio njegov treći zahtev za puštanje na slobodu uz kauciju.

Mančester siti je posle optužbi suspendovao 27-godišnjeg francuskog fudbalera i od tada se nijednom nije oglasio povodom njegovog slučaja.

Mendi je 2017. godine iz Monaka prešao u Siti, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi i dva Liga kupa. Kako stoje stvari, to će mu biti i poslednji trofeji u karijeri, jer teško da će skoro napustiti zatvor nakon pojave novih optužbi, odnosno osoba koje su ga prijavile za zlostavljanje…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here