Fulam = ostatak Čempionšipa

0
647
Foto: Twitter/@FulhamFC

Novi igrač Fulama biće mladi brazilski napadač Rodrigo Munjiz. Fabricio Romano prenosi kako je postignut dogovor između londonskog kluba i Flamenga. Brazilskom klubu će pripasti osam miliona funti plus 25% od narednog transfera.

Interesantno je da je Marko Silva insistirao na ovom transferu. Upravo on je doveo tada skroz nepoznatog Ričarlisona u Votford koji je procvetao pod njegovim vođstvom. Nakon toga Silva ga je čak i doveo u Everton kako bi ponovo sarađivao sa njim. U međuvremenu napadač “karamela” je postao i standardan reprezentativac Brazila.

MILVOL – FULAM ki 2 (2.30)

Očekuje se da i ovaj mladi talenat procveta u Fulamu i bude projekat kluba na kom bi mogli dobro da zarade u budućnosti. Upravo Munjiza upoređuju sa Ričarlisonom što dosta ohrabruje navijače na Krejven Kotidžu.

Zanimljiva stavka je izvučena nakon ovog transfera. Sa potpisom Munjiza, Fulam je zvanično potrošio 20 miliona funti u ovom prelaznom roku. Odatle je 12 miliona bilo za Harija Vilsona a osam za Rodriga. Po transfermarktu ostatak Čempionšipa je potrošio 21 milion. Zaista jaka platežna moč tima sa Krejven Kotidža, bar kada je drugi rang engleskog fudbala u pitanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here