Fox in the box – Antonio ušao u društvo odabranih

0
776
Foto: Twitter/@WestHam

Slobodno možemo reći da nakon samo tri kola imamo senzaciju sezone! To je Majkl Antonio. Sa četiri gola i tri asistencije, Jamajčanin se trenutno nalazi na vrhu liste strelaca pred reprezentativnu pauzu. Naravno ostali su i današnji mečevi te ga lako neko može prestići.

Ipak, verujemo da je retko ko mogao da očekuje ovakav start napadača Vest Hema.

TOTENHEM – VOTFORD 1&2-4 (2.18)

Uprkos tome što je njegova ekipa odigrala nerešeno protiv Kristal Palasa, Antonio se može pohvaliti time da je uradio sve što je do njega bilo. Akcija kod prvog gola Fornalsa je bila savršena, Majkl nije brzao iako je imao priliku da završava sam taj napad. Bio je smiren i asistirao saigraču. To mu se vratilo u drugom poluvremenu, kada se lopta odbila kao na tacni nakon greške Andersena što je Antonio iskoristio na najbolji mogući način.

Upravo zahvaljujući tom golu Antonio je postao tek četvrti igrač koji je postigao 50 ili više golova iz kaznenog prostora u Premijer ligi, a da pritom nije postigao nijedan van njega!

On se tako na listi izjednačio sa trenutnim fudbalerom Mančester Sitija, Gabrijelom Žezusom, koji takođe ima 50 golova. Ispred pomenute dvojice nalaze se samo Čičarito sa 53 i Tim Kejhil sa 56.

Fox in the box, kako bi Englezi rekli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here