Forest Grin ne posustaje!

0
922
Foto: www.fgr.co.uk

Pričali smo u nekoliko navrata o fudbalskom klubu Forest Grin, njihovom veganskom pristupu i specifičnostima koje nose sa sobom, a oni su gotovo sve vreme na prvoj poziciji Lige 2 i odlučno grabe ka plasmanu u viši rang!

Ekipa Roba Edvardsa je izgubila samo dva puta ove sezone, uz četiri remija i čak deset trijumfa, prilično impresivno. Trenutno beže drugoplasiranom Eksiteru dva boda, doduše uz meč manje koji treba tek da odigraju, ukoliko pobede, ta prednost bi mogla da bude povećana na pet poena razlike. Čvrsta odbrana je ono što krasi ovaj tim, a u prilog toj tvrdnji govori činjenica da je samo Tranmer primio manje golova od “Zelenih”. Uz to su i među najefikasnijim napadima svog ranga, tako da sa punim pravom mogu i treba da se nadaju plasmanu u Ligu 1, za šta sigurno imaju dovoljno resursa.

MANČESTER SITI – EVERTON D2-3 (1.96)

Sada im slede dva susreta sa timovima iz donjeg dela tabele, što je svakako prilika da se dodatno odlepe od konkurencije. Primetan je kontinuiran rast ovog tima, koji se u ovom rangu takmiči od sezone 2017/18, u nekoliko navrata (kao npr. prošle godine) su izborili plejof ali im je uvek falio jedan korak za viši cilj. Da li je ovo konačno “ta” godina?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here