Filmska priča se obistinjuje – Santjago Munjoz “najveći transfer u istoriji Njukasla”!

0
6834
foto: twitter/@ClubSantosEn

Svi ste, nadamo se bar, čuli za filmsku trilogiju „Goal“. Ona prati mladog fudbalera po imenu Santjago Munjoz, koji se iz siromašnih krajeva Amerike otisnuo na probu u Njukasl. Kako ne bi smo otkrivali previše, preporučujemo da pogledate ukoliko niste a čak i da jeste nema razloga da se gradivo ne obnovi!

Ovaj film sada dobija na još većem značaju, barem ako pitate navijače Njukasla. Klub sa Sent Džejm Parka je veoma blizu potpisa pravog Santiaga Munjoza koji trenutno nastupa za meksički klub, Santos Lagunu.

NJUKASL – VEST HEM ug 3+ (1.94)

Osamnaestogodišnjak je, kako navodi ESPN, postigao dogovor sa engleski klubom i pitanje je dana kada će Njukasl ozvaničiti ovaj posao. Tinejdžer je izjavio kako mu je želja oduvek bila da zaigra u Engleskoj.

Navijači Njukasla su dali komentare na ovaj posao uprave i možemo slobodno reći da su svi pozitivno iznenađeni.

U ovom trenutku me apsolutno ne interesuje Vilok, želim Santjaga Munjoza – rekao je jedan od navijača.

Ako potpišemo Santjaga Munjoza to će sigurno biti najveći transfer u istoriji. Zavrišite to – bio je komentar drugog navijača.

„Svrakama“ bi ovo bilo drugo pojačanje nakon Džoa Viloka. Munjoz bi u Englesku došao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone.

 Ko bi rekao da će se ova filmska priča zaista jednog dana obistiniti… Nama ostaje samo da pitamo upravu sa Sent Džejms Parka, ko je sledeći? Gevin Heris možda?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here