Ferguson udario na Ismaela: Ima samo jedan plej of sa Barnslijem, nije Bog fudbala

0
750
foto: twitter/@WBA

Vest Bromvič Albion uspeo je da zabeleži pobedu na sinoćnjem gostovanju na Veston Houms Stadionu. Popularne “vrećice” slavile su minimalni rezultatom golom Adžaija u treće minutu sudijske nadoknade.

VEST BROM – MILVOL ki 1 (1.66)

Pobedu svog tima je slavio i Valerien Ismael, koji je nakon gola otrčao ka tribini gde se nalaze gostujući navijači kako bi proslavio sa njima.

Ipak, to se nije svidelo treneru Piterboroa, Darenu Fergusonu. On i Ismael su imali sukob nakon utakmice, kako navodi baš zbog te njegove proslave.

Mislim da nije korektno. Da se ne rukuješ da protivničkim menadžerom. Bez obzira na rezultat utakmice, bez obzira na emocije koje osećaš u tom trenutku, to nije korektno. On vodi veliki klub i mislim da je ovim potezom pokazao nepoštovanje protivnika. Mislim da bi morao malo da se smiri. Ima samo jedan plej of sa Barnslijem od kako je stigao, nije Bog fudbala odjednom. Mora da se smiri i da pokaže malo više poštovanja prema svojim protivnicima – besno je pričao Ferguson.

Istini za volju, Valerien se nije rukovao sa svojim kolegom iz protivničke ekipe, bio je zauzet slavljem sa navijačima. Mada, moguće je da je Ferguson sve ovo govorio iz besa zbog poraza u poslednjim sekundama meča. Ipak, Ismael će verovatno obratiti pažnju na ovaj detalj u sledećem meču.

Ovde možete pogledati i sukob dva trenera nakon utakmice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here