Eksiter igra fenomenalno i nije poražen još od avgusta!

0
981
Foto: www.exetercityfc.co.uk

Fudbalski klub Eksiter trenutno zauzima treću poziciju u Ligi 2, a ono što takođe vredi napomenuti jeste da nisu poraženi punih 14 utakmica u prvenstvu, što je za uslove nižeg ranga engleskog takmičenja prilično impresivan podatak!

Poslednji poraz četa Meta Tejlora doživela je još polovinom avgusta, kada su poraženi od Lejton Orienta, a od te utakmice su upisali sedam pobeda i sedam nerešenih ishoda, trenutno su iznad njih samo ekipe Forest Grina i Port Vejla. Najbolji strelac ekipe je Met Džej, koji je upisao deset pogodaka u dosadašnjem toku prvenstva, što mu je ujedno i dovoljno da se nađe na prvom mestu liste cele Lige, uz Telforda iz Njuporta koji je upisao isto toliko. Met je u Eksiteru, doduše u dva mandata, skoro čitavu deceniju.

Jedini tim iz nižih engleskih liga koji je duže neporažen je Plimut, ekipa kod koje taj broj iznosi 16. Tejlor je u svoj tim “usadio” čvrstinu, ne igraju atraktivno i toliko napadački kao prethodnih sezona, ali im je defanziva podignuta na značajno viši nivo. Čini se da su u klubu optimisti povodom plasmana u viši rang, trenutno i drže poziciju koja ih vodi u Ligu 1. Juče su na domaćem terenu savladali Oldam i uspešno produžili niz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here