EFL proglasila najbolje u oktobru

0
1971
nil vornok
Foto: Twitter/@SkyBetChamp

Ovog jutra dodeljene su nagrade za najbolje menadžere i igrače u sve tri lige EFL-a za mesec oktobar.

Priznanje za najboljeg menadžer Čempionšipa u prethodnom mesecu poneo je Nil Vornok. Iskusni menadžer je trenutno bez poraza na 10 utakmica sa Midlzbrom. U oktobru je odigrao šest utakmica i u njima upisao četiri pobede i dva remija. U njima je primio samo dva gola i četiri puta je sačuvao mrežu.


Bolton – Salford 2 – Domaćin je u problemima, a gost odličan


Nagrada za najboljeg igrača pripala je napadaču Brentforda Ajvanu Toniju. 24-godišnjak je imao nešto slabiji start sezone, ali je u oktobru eksplodirao. Odigrao je šest utakmica i postigao je neverovatnih osam golova, uz jednu asistenciju.

Nagrade za najboljeg menadžera u oktobru u Ligi 1 pripala je Darenu Fergusonu. Fergi je sa Piterborom trenutno liger trećeg ranga. U oktobru su odigrali sedam utakmica i upisali su šest pobeda uz jedan remi. Gol-razlika u oktobru iznosila je 17:4.

Golman Čarltona Ben Ejmos dobio je nagradu za najboljeg igrača u oktobru. Branio je na šest utakmica, Čarlton je upisao pet pobeda i jedan remi, a on je na svih šest utakmica sačuvao svoju mrežu!

Najbolju u Ligi 2 za oktobar su Majkl Flin i Pol Malin.

Majkl Flin ima start iznad svih očekivanja i trenutno se sa Njuportom nalazi na prvom mestu. U oktobru su odigrali sedam utakmica i na šest pobedili. Jedini poraz bio je na gostovanju Kembridžu.

Napadač Kembridža, Pol Malin, ima nestvarnu sezonu, tokom koje je već postigao 12 golova. Od tog broja u oktobru je postigao čak sedam golova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here