Edi Hau će današnji meč morati da gleda iz hotelske sobe!

0
751
Foto: Twitter/@NUFC

Fudbalski klub Njukasl biće značajno oslabljen pred susret sa Brentfordom, koji je na programu danas od 16 časova, a glavni razlog za to je pozitivan test na kovid koji je dobio njihov novi trener, Edi Hau.

Četrdesettrogodišnji stručnjak će morati da prođe kroz period samoizolacije, u trajanju od deset dana. Ipak, mediji sa Ostrva prenose kako je već dogovoren video poziv sa svakim igračem pojedinačno, radi dogovora oko detalja za utakmicu, a na sve to će Hau konstantno komunicirati sa svojim asistentima u toku samog meča. Edi će propustiti i susret sa Arsenalom narednog vikenda, što se tiče ostalog osoblja i igrača, još uvek nema znakova ili bilo kakvih vesti o još nekom pozitivnom testu u redovima “Svraka”, što je prilično dobra vest.

Ekipu će sa klupe predvoditi Gerim Džouns i Džejson Tindal.

Razočaran sam što neću biti na stadionu, ali veoma je važno da poštujem procedure i izolujem se. Uveravam se da se osećam dobro, iako je ovo neočekivana vest za mene i sve nas, svakako da nam neće poremiti plan i taktiku koju smo spremili za meč. Znam da će ostatak klupskog osoblja dati svoj maksimum prilikom vođenja susreta – rekao je Hau.

NJUKASL – BRENTFORD 1 (2.70)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here