Košmar za Klopa: Povredio se i Henderson!

0
918
džordan henderson
Photo: Twitter/LFC

Nije aprilska šala, niti skrivena kamera. Liverpul je doživeo još jedan udarac i novu povredu.

Koliko je Jirgen Klop uživao u prošloj sezoni, toliko je sada pod konstantnim stresom zbog zdravstvenog stanja svojih fudbalera. Rezultati ne ispaštaju mnogo. Liverpul dobro stoji u svim takmičenjima, ali povrede prete da sve to unište.

Juče popodne je objavljeno da je povredu doživeo Endi Robertson i zbog toga nije bio u sastavu Škotske za meč protiv Slovačke u Ligi nacija. Nešto kasnije dogodio se novi problem po šampiona Engleske.


Plymouth Argyle – Portsmouth 3+ – Prštaće večeras na Houm Parku!


Engleska je gostovala Belgiji i gubila sa 2:0 na poluvremenu. Geret Sautgejt je iz igre izveo Džordana Hendersona i na teren poslao Harija Vinska. Niko nije mogao da veruje da se trener Gordog albiona u tom trenutku opredelio za takvu izmenu, ali pravi razlog je otkriven posle utakmice.

Sautgejt je potvrdio da je Džordan Henderson osetio bol u mišiću na poluvremenu i da nije bio u stanju da nastavi utakmicu, te je zbog toga bio primoran na izmenu.

Henderson je pod znakom pitanja za meč protiv Lestera, i on i Endi Roberston moraće da prođu dodatne preglede pre nego što se utvrdi da li mogu na megdan sa Lisicama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here